מסחר בדרופשיפינג

שאלה:

שלום, ראיתי את התחום של הדרופשיפינג כמעניין אבל חשבתי לעצמי האם הוא מותר הלכתית.
דרופשיפינג זה בעצם למכור מוצר שהוא נמצא בחנות עצמאית משלך באינטרנט במחיר מסוים ,
אך ברגע שהקונה מזמין מהאתר שלך שבו קיים המוצר שאתה מוכר,
אתה באותו רגע בעצם מבצע הזמנה של המוצר בזול יותר משמעותית ושולח את המוצר ישירות ללקוח מהמקום שהזמנת אותו.
יש לציין כי הלקוח יכול היה להזמין את המוצר בזול יותר די בקלות וככל הנראה שהוא לא יודע זאת.
האם יש כאן בעיה הלכתית? תודה

תשובה:

שלום וברכה,

אין בעיה במסחר שהזכרת, הלקוח משלם על השרות שאתה מפעיל עבורו. ודווקא בגלל שהוא יכול להשיג את זה לבד והוא לא הגיע למוצר רק בגלל העזרה שלך, זו סיבה לקחת שכ"ט.

בהצלחה.