יצירת מצגת מאתר חינמי

שאלה:

מה הדין לגבי תמונות באתרים חינמיים או תמונות באפליקציות שנעשות על ידי בינה מלאכותית? האם אני יכולה ליצור מצגות שיכללו תמונות כאלו עבור כנסים שאני עושה בתשלום ומשלבת מצגות עם הכנס- זה לא מבוסס רק על מצגת? ואם כבר נעשה מה הדין?

תשובה:

שלום וברכה,

מותר לקחת חומר מאתר חינמי ולערוך מצגת ולקחת תשלום על המצגת, כיון שהאתר מסכים שייקחו מהם תמונות או כל חומר אחר, והמצגת והטרחה היא שלך, ומותר לך לגבות על זה תשלום.

בהצלחה.