המשך לכלי שיש בו קמיע

שאלה:

בוקר טוב, אתמול שאלתי על כלי זכוכית שיש בו קמיע. מסתבר שזה כלי זכוכית קטן עם כמה קמיעות. נראה לי שכדאי לשים הכל בגניזה. השאלה איך לשים זכוכית בגניזה. אין סכנה שיישבר?
ועוד שאלה: נזכרתי שלפני כמה שנים אמי ז"ל הסכימה לגנוז את הקמיעות, נתנה לי לקחת לגניזה, ואז התחרטה ורצתה לשמור אותם. אני מעדיף לגנוז, ולצערי אמי כבר איננה. האם מותר לי לגנוז אותם, כי היא העדיפה לשמור?

תשובה:

אפשר לגנוז, כל מה שהיה של אמא עכשיו הוא שלכם, וכרגע שום דבר חומרי לא מעניין אותה.

בשורות טובות.