קביעת מזוזה בחנות המבצעת קעקועים

שאלה:

שלום וברכה!
האם מותר לקבוע מזוזה בחנות שעושים בה קעקועים לאנשים?

תשובה:

אין איסור לקבוע שם מזוזה, כמובן ללא ברכה כמו כל חנות, אבל אני חושב שאם ניתן באופן הפגנתי לומר להם שאנחנו לא קובעים שם מזוזה, משום שזה מקום של חילול ה' וחטא ועוון, אולי זה כדאי, מי יודע אולי ישפיע עליהם להמנע מחטא זה.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. אולי ישפיע… רוב הסיכויים שהתגובה תהיה ”לא רוצה לא צריך” ובכך מצד אחד לא בדיוק קיימנו מחאה ומצד שני לא די בכך שנעשה שם איסור גם מנענו מהם קיום מצוות מזוזה.