ספרה 111

שאלה:

שלום כבוד הרב

אני רוצה לשתף אותך במשהו שתמיד אני רואה ושם לב או אלוקים נותן לי רמז ואני לא יודע מה הרמז או רדום
בקשר לספרה 111
אני עובד בעבודה שאני תמיד מתעסק במשקלים כול פעם שאני שוקל משהו תמיד יוצא 111 לא תמיד אבל אני שם לב שיוצא 111 שאני רואה שעון תמיד רואה את השעה 11 בבוקר ו11 דקות. לא מזמן קניתי משהו פתאום אני רואה שאני צריך לשלם 111 שקל . אומרים שזה אמונה תפלה או כול דבר אחר
חבר שלי אמר ש111 זה כתר אני לא יודע אני מבולבל פשוט רציתי לשתף אותך מה זה אומר?

תודה מראש!

תשובה:

לדעתי זה לא אומר כלום, סתם מקרה…

לא צריך לחפש סימנים לבורא עולם, הוא כאן ונוכח כל הזמן, מנהיג ומשגיח, כואב את כאבנו ושמח את שמחתנו ממתין ומחכה למעשינו הטובים.

שנזכה לעשות.