סגירת פתחים

שאלה:

יש בעייה ביסודות בבנין שלנו בחול. פתחי האוורור שנבנו ב1911 בצורת חלונות, הומרו בפתחי אוורור חדשים . זה שטח תת קרקעי שמעולם לא גרו בו ואי אפשר לגור בו – גובהו מספר סנטימטרים, האם יש בעייה באיטום הפתחים, שכן מים מחלחלים וגורמים לריקבון ביסודות הבית שהם מעץ. תודה

תשובה:

שלום וברכה

אינני מבין איוורור לצורך מה שימשו פתחים אלו, אבל ברור שאם זה לא משמש מקום הראוי למגורים אלא חלל בגובה של כמה ס"מ, אין בעיה לסתום.

ברכה והצלחה.