מצאנו נעליים חדשות

שאלה:

מצאתי נעלים אלגנטיות של גבר חדשות מהקופסא (עולות 399 ש"ח)
כנראה נפלו לבעליהן מהשקית שהלך ברחוב.פירסמנו מודעות השבת אבדה ,ושלושה שבועות שלא פנו אלינו לדרוש אותן.
עד מתי לשמור אותן לבעליהן? האם אפשר לתרום אותן לנזקקים או לאברך?תודה רבה!!

תשובה:

שלום וברכה,

הנעליים הם ללא סימן, ולכן מותר לכם לקחת את הנעליים לעצמכם. ולכן אחרי שנהגתם לפנים משורת הדין ופרסמתם ולא באו לקחת מותר לכם לעשות בנעליים כרצונכם.

בהצלחה.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. אשתי הביאה לי היום נעליים כמעט חדשות מבחוץ. נראה שמישהו הפקיר אותם. יש כמה פגמים קטנים. כנראה לבשו אותם פעם פעמיים. האם אפשר ללבוש אותם?

  2. אם הנעליים היו מונחות בצד הרחב ודאי שהניחו אותם בכוונה כדי שייקחו אותם מי שצריך, ולכן מותר לקחת את הנעליים וללובשם.