צפייה בתכנים לא כשרים

שאלה:

שלום וברכה אני נשוי פלוס 3 מאושר עם אישתי ואני די מסופק ממנה ברוך השם
בתכלס אני מוצא את עצמי צופה בתכנים לא כשרים לעיתים רחוקות אמנם אבל זה ממש יושב לי על הלב
יש לציין שיש לי מכשיר כשר שממש קשה להגיע לצפות בזה
כמו"כ אף לא הוצאתי שז"ל
האם יש עצה לעניין
או שאני פשוט סוטה
זה ממש מבלבל אותי אשמח לתשובה בהקדם תודה מראש.

תשובה:

שלום וברכה ידידי

אין טעם להכנס להגדרות, זה פשוט יצר הרע! כפשוטו, שיכול לבוא לכל אדם וכל אדם חייב להלחם בו, ועם היצר הרע הזה אסור להכנע! ואם אפשר להגיע בטלפון שלך לתכנים כאלו, גם אם זה קשה, אז הוא לא מוגן מספיק! תחליף אותו. אל תביא תועבה אל ביתך. חשוב לדעת, שצפייה בחומרים כאלו היא לא רק אסורה ויצר הרע, היא גם הרס הבית והזוגיות ואלו דברים שלא משחקים בהם, חייבים לחתוך באופן הכי ברור.

בהצלחה רבה מאוד.