חופשת מחלה

שאלה:

שלום כבוד הרב ,
אני חולת קורונה והתנאי ליציאה מבידוד הוא קבלת 2 תוצאות שליליות של בדיקה ביתית. היום זה היום הרביעי וביצעתי בדיקה . יצא לי פס ממש ממש חלש שבקושי רואים .רואים משהו דהוי כזה ולא ממש פס. יש לי חששות גזל באשר לחופשות מחלה. מצד אחד ראיתי כתבה שאומרת שקו זה קו לא משנה עד כמה בהיר . וגם לדעתי אם יש חשש ואולי זה נחשב חיובי זה בעייתי לצאת מבידוד כי אולי עדיין נחשבת מדבקת ומצד שני זה היה פס שבקושי רואים, כן ראו משהו אך חלש מאוד.
אני יכולה להמשיך לא להגיע לעבודה כאשר יש לי ספק לגבי הבדיקה ולא בטוחה שהבדיקה לגמרי שלילית ?
ולחזור רק בתום היום השביעי ?
תודה מראש

תשובה:

שלום וברכה,

היות ויש חשש סביר שיש לך קורונה, אסור לצאת מהבידוד, ואת זכאית לחופשת מחלה, כיון שלפי הכללים זה נחשב למחלה.

רפואה שלמה.