ספק בבדיקות

שאלה:

שלום וברכה
אני כלה שבוע לפני חתונה, דעת בז' נקיים, נוטלת כדורים של פרימולט נור לדחיית מחזור.
היום בבדיקה לפני השקיעה היה לי ספק אם יש צל קטנצ'יק בגודל 2 נקודות בערך. מעט כהה יחסית לבד הלבן. יודגש שלא הייתי בטוחה שאכן אני רואה משהו. ואם כן היה זה לא יותר מאשר צל מסוים. אינני זוכרת האם הנחתי את העד בפח או על המדף.
אח"כ הלכתי לענייני ופתאום חששתי שמה אכן זה כתם היכול להיות בעייתי,
ביקשתי מאימי שתבדוק ותחפש את העד אך היא לא מצאה את העד, היא חיפשה בפח ומצאה שם עד בדיקה יחסית בקצה ערימת הזבל. ואמרה שהיא לא רואה בעייה בו. (אימי אישה יראת שמיים) אינני יכולה להיות בוודאות בטוחה שזה אותו עד , אך אציין שישנתי בלילה במקום אחר כך שעד הבדיקה מהבוקר לא אמור להיות שם, והעד הנוסף שאמור להיות הוא מהשקיעה של יום האתמול(אציין יחסית בד"כ מצטברת כמות זבל מסוימת ביום אחד)
עד כאן תיאור המקרה.
שאלתי היא האם לאור המקרה לעיל עדיין עליי לחשוש, ואם כן מה עליי לעשות.
תודה רבה.

תשובה:

נראה שזה בסדר גמור, התיאור שאת מתארת יותר נשמע כלחות מאשר כראיית דם, ולפי דברייך נראה שמצאת את העד הרלוונטי. כמובן שלהבא יש לשמור טוב יותר בכל מקרה של ספק אפילו קל.

ברכה והצלחה והרבה מזל טוב.