גזל-משכורת

שאלה:

לאתר דין שלום רב!

אני נמצא בקורס אבטחה שחברת אבטחה הוציאה אותי אליה.
על הדף וכפי שנאמר לנו בקורס אנחנו אמורים לשהות שם בקורס כל יום משעה 8 עד 18 בערב. (10 שעות סך הכל)
הבעיה שיש ימים שמשחררים אותנו לפני 18 נגיד 17 או 17:30 בנוסף לעיתים אנחנו מקבלים הפסקה יומית של 45 דקות ויש ימים שעה, ובינהם עוד הפסקות ריענון קטנות.

עכשיו אינני יודע כיצד לחשב את השעות מבלי שזה יחשב לגזל של חברת האבטחה שלי שמשלמת לי את המשכורת?
כי על הדף יבש אני אמור להיות 8 עד 18 וזה מרגיש לי כמו גבול אפור כזה. כמובן שבקורס של האבטחה משחררים אותנו לעיתים לפני כי אנחנו מספיקים את החומר של אותו יום יותר מהר מ-המשוער ואורך ההפסקות תלוי במדריך או מרצים חיצוניים שאמורים להגיע בשעה מסוימת ואז ההפסקה יותר ארוכה.

תשובה:

אין בעיה. הדרישה של החברה שלך זו ההתחייבות שלך לשהות שם לפי הצורך בין השעות הללו, אבל זה שהקורס עצמו משתנה באופן הנ"ל זה לא באחריותך והכל על דעת כן. אם היית יום מלא בכל הקורס, זה נחשב נוכחות מלאה.

בהצלחה