עולם הבא

שאלה:

ראיתי שקורא ספרים חיצוניים אין לו חלק לעולם הבא, זה נכון גם לגבי
טלוויזיה? סדרות שאני יודע שהם כמעט בלי לשון הרע ואני רואה ממש לעיתים רחוקות, אבל זה נחשב לבזבוז זמן ורציתי לדעת, ואיך אפשר לתקן. שבוע טוב ומבורך

תשובה:

שלום וברכה

בודאי יש לך חלק לעולם הבא ושכרך הרבה מאוד על כל ההתקדמות המדהימה שלך, אני כל פעם מתפעל ממך מחדש! אין אהוב יותר לפני בורא עולם מבעל תשובה מיוחד כמוך.

תשתדל לנצל את הזמן טוב לפי יכולותיך וכוחותיך, בלי לחץ, מתוך שמחה ונעימות, כי חשוב לשמור על הנפש, העיקר כל הזמן להתקדם קדימה.

ברכה והצלחה.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. תודה לך איש יקר שימח אותי לשמוע מאוד ותודה שאתם כאלה זמינים לכל אחד, עבודת קודש אתם עושים שהשם יברך אתכם :)