ימי מחלה לאחר חל"ד

שאלה:

שלום רב,
אני עובדת מדינה.
השבוע היה לנו דיון מספר בנות דתיות מהעבודה לגבי שימוש באישור מחלה בתום חופשת הלידה בתשלום .
החוק נותן אפשרות לחופשת לידה של 26 שבועות יש תשלום רק על 105יום שאר השבועות ללא תשלום כספי וכמובן כל הזכויות הסוציאליות נשמרות, אך החופשה על העובד.
האם במקום להאריך את החופשת לידה ללא תשלום כספי פשוט לחזור לעבודה ולהוציא ימי מחלה בטענה גורפת שיולדת עדיין חלשה 4 חודשים אחרי הלידה (לא מדברת על מצב רפואי בעייתי אלא קושי טיבעי של אחרי לידה.
ב-האם זה שאנו עובדי מדינה זה שונה?
תודה רבה

תשובה:

שלום וברכה,

ימי מחלה ניתן לעובד שמצב בריאותי לקוי, חולשה טבעית של 4 חודשים אחרי לידה לא נכלל במצב בריאותי לקוי, ולכן לא ניתן להוציא חופשת מחלה על חופשת לידה לאחר ארבעה חודשים.

אם לפי חוק יאמרו לך שגם חולשה כזו של ארבעה חודשים נכלל במצב בריאותי לקוי, אכן יהי מותר להוציא ימי מחלה עבור ימים אלו, כל עוד אין לך תשובה חוקית אין לדרוש ימי מחלה.

אין הבדל בין עובד מדינה לעובד רגיל – גם מהמדינה אסור להוציא כספים שלא לפי חוק.

בהצלחה.