כשרויות לפסח

שאלה:

האם ניתן לסמוך על מוצרים לפסח שכל השנה יש להם הכשר מצוין כהעדה"ח או רובין וכד' ובפסח יש להם חתם סופר או רבנות נתניה כדוגמת תפוצ'יפס(לא טבעי)או פפסי מקס (שתיה-קולה)
תודה על הכל ותוברכו מפי עליון

תשובה:

הכשר שאתה לא רגיל להשתמש בו כל השנה אין להשתמש בו בפסח, יש סיבה למה העדה החרדית לא נותנת כשרות כזו, למשל במשקאות דייאט יש חשש שהאספרטיים גדול על מצע חמץ ועוד, אינני מביע דעה על כשרויות אלו, רק אומר שההנהגה הכללית צריכה להיות שמה שאתה רגיל לסמוך כל השנה תסמוך בפסח ומה שלא – לא.

חג כשר ושמח.