כשרות ארטיק קרח לפסח

שאלה:

שלום
בעלי קנה ארטיקי קרח בפסח וראיתי שעל רובם הייתה חותמת כשרות לפסח שנוספה על העטיפה והייתה כמות קטנה שלא. הקפדתי בפסח לתת לילדים רק מאלו שיש עליהם חותמת. האם אלו שאין עליהם חותמת צריך לזרוק אותם מחשש לחמץ שעבר עליו הפסח? האם פעם הבאה להפריד אותם למגירה במקפיא של החמץ שמכרנו?

תודה רבה

תשובה:

יש להניח שאינם חמץ, אלא שלא היו בהשגחה יעודית לפסח, ולכן עכשיו אפשר לאכול ללא חשש. כמובן פעם הבאה שמים במגרה נפרדת שלא יטעו.

שבת לום.