חתונה מעורבת

שאלה:

שלום כבוד הרב
בעוד בערך חודש וחצי אחותי מתחתנת, לצערי בחתונה מעורבת, למרות כל הניסיונות לא היה סיכוי לחתונה נפרדת, אבל למרות זאת, האם מותר לי להזמין חברים לחתונה או שזה נחשב החטאת הרבים?

תשובה:

שלום ידידי, אני מבין שאתה חבר של עילאי? הוא סיפר לי שייעץ לך לא להזמין חברים לחתונה. אם אתה חושב שהחברים אכן ישתתפו בריקודים מעורבים או יצפו בהם, אכן עדיף שלא להזמין אותם לשם… למה להכשיל אותם…

המשיכו לעלות ולהתעלות ביראת שמים טהורה, מעשיכם אהובים ורצויים מאוד לפני בורא עולם ושכרכם הרבה מאוד.

ברכה והצלחה.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. כן, הבנת נכון. אבל פשוט לא בא לי שזה יצטייר כאילו הוא משפיע עליי ואומר לי מה לעשות כי עד עכשיו זרמתי איתו בהרבה דברים שקשורים לדת, פשוט לא בא שיגידו לי שזה בגללו ושאני נכנע ללחצים שלו, כיצד אני אמור לענות לזה?