תחפושות לרב מסויים

שאלה:

רציתי לשאול האם יש בעיה לקחת תמונה של רב גדול שנפטר ולהלביש אותה בצורה יפה על הפנים דהיינו להיתחפש לאותו רב ממש…
תודה רבה!

תשובה:

שלום רב,

לא אין בעיה. אדרבה תמיד טוב להתחפש לדמויות חיוביות. אין בזה כל ביזיון.

הצטרף לדיון

5 תגובות

  1. מחילה מכבוד הרב אבל לענ"ד רציתי להוסיף מילה כיהודה ועוד לקרא שכמובן בתנאי שזה לא יהיה בצורה שתגרום לזלזל באותו רב או להפחית מכבודו

  2. עוד שאלה באותו עניין
    האם יש ביזוי רב אם אני לוקח את התמונה שלו ומלביש על הפרצןף בצורה שאני נאלץ לעשות לו חורים בעיניים וכיאלו ניקרתי אותו?