משגיח

שאלה:

איך משגיח תמידי אמור להתפלל אם הוא לא יכול לעזוב את המקום

תשובה:

אני לא כל כך מבין את המציאות שאתה מתאר, אני מניח שאתה עובד רק שמונה שעות ביום, אני מניח שהמטבח לא פעיל 24 שעות ביממה. אני מניח שלא כל הזמן שמים סחורה ולא כל הזמן מבשלים. תנסה לתאר את אופי הפעילות וננסה לסייע.

בהצלחה

הצטרף לדיון

6 תגובות

  1. שמונה שעות ביום זה אומר שמתחילים את היום אחרי שחרית ומסיימים בחורף לאחר שקיעה או ממש סמוך לו.. בכל מקרה אין מספיק זמן לסיים כמו שצריך ולהספיק להגיע לבית הכנסת

  2. אי אפשר רבע שעה לצאת, יש משהו לא הגיוני בסגנון העבודה. אני בטוח שיש רגעים יותר רגועים וכו'.ומה אם אדם זקוק לצאת לבית הכסא?

  3. גם אם וכאשר יש זמנים שקטים, ויש כאלה, השאלה היא האם זה תקין להשאיר את המקום בלתי מושגח לחצי שעה כל יום ובשלב מסוים הגוי יקלוט שביו אחד וחצי לשתיים הוא לבד. בשונה ממשרות אחרות בהם זה מקובל לקחת הפסקה ולא מצפים מאף אחד לעבוד שמונה שעות רצוף ולא יקרה כלום אם העובד לא יהיה נוכח בזמן ההוא מסברא האם אצל משגיח זה לא שונה?