האם זה גזל?

שאלה:

חבר של אח שלי חזר מחו״ל עם שקית מלאה באוזניות שהוא לקח מהטיסה ( יש לציין שהוא בן 10 ומאד שובב ) האם זה גזל? הוא הביא לאח שלי זוג אחד של אוזניות מותר לו להשתמש בזה?

תשובה:

שלום וברכה,

ודאי שאסור לקחת שקית אוזניות מהטיסה ולכן גם אסור לקבל ולהשתמש באוזניות כדין חולק עם הגנב שנחשב לשותפות בגזל.

בהצלחה.

הצטרף לדיון

4 תגובות

  1. אולי צריך לחדד את השאלה כאן. האם מדובר באזניות (זולות מאד) שכל נוסע בטיסה מקבל במתנה והילד פשוט אסף את האזניות מהמושבים או קיבל מהנוסעים בסיום הטיסה, או באמת לקח שקית מוכנה שמיועדת לנוסעים.