קדושא דסדרא ביחידות

שאלה:

שלום וברכה. הלכה שמובאת במ"ב שאם אדם נמצא באשרי של קדושא דסדרא והש"ץ מגיע לקדושה של ובא לציון, צריך לדלג לקדושה ולענות עם הציבור. אבל לא הבנתי מה בדיוק צריך לעשות. לענות רק קדוש וברוך ולחזור למקום שהיה? או להמשיך בובא לציון הלאה ואח"כ לחזור? תודה

תשובה:

שלום וברכה

לדעת המשנה ברורה יגיד הכל עד הסוף עמהם ואחר כך יאמר אשרי ולמנצח. אמנם בכף החיים שם [סי' קלב] ס"ק ח הביא שלפי האר"י אין לשנות את הסדר ועדיף לומר קדושה דסדרא ביחידות.