השתתפות בפגישת מחזור מעורבת של בנים ובנות

שאלה:

שלום לרבנים, בעל תשובה שרוצה להשתתף בפגישת מחזור של בית הספר החילוני שלמד בו , אשר יהיו בה בנים ובנות מעורבים אם יש מקום להתיר מהסיבות הבאות:
-רוב המשתתפים כבר נשואים עם ילדים, ויש פחות חשש להרהורים.
-רוב העיסוק הוא ההתרגשות בלפגוש אנשים שגדלתם איתם ולא בלבוש לא צנוע של פלונית .
האם זה משנה אם בעל התשובה נשוי והאם זה משנה אם זה בקיץ שיש חשש לפריצות או בחורף , ואם אסור להיות לאורך כל פגישת המחזור האם מותר לזמן קצר בלבד.
תודה!

תשובה:

שלום וברכה

לדעתי אין מקום להשתתף במסיבה כזו, בלי ספק יהיו לבושות בפריצות, בודאי בקיץ, בלי ספק האוירה תהיה מאוד קרובה עם הרבה קלות ראש בין גברים לנשים ותערובת מוחלטת, יהיה לו קושי לפי דעתי אבל בדברים הכי בסיסים כמו לחיצות ידים וכדומה, ואני קרוב לומר שיהיו הרהורי עבירה.

זה מיותר.

בהצלחה רבה.