התכבדתי בקלון חברי

שאלה:

בס"ד
לדאבוני, במהלך דיון משפטי דברתי אל עוה"ד של הצד היריב באופן משפיל, ואף נהניתי מכך. אף שיש מידה של אחריות גם עליו, על שהיה טרחן שלא לצורך ומחאה, ליבי נוקפני ואיני יודע מה עלי לעשות. הדברים נכתבו בפרוטוקול בית המשט כחלק מהדיון.

תשובה:

שלום וברכה

ראשית אתה יכול להתנצל בפניו, אתה יכול גם להסתייג בדיון הבא ולתוך הפרוטוקול, שנית אני לא בטוח שזה היה אכפת לו, אני מניח שהוא רגיל לכך ולוקח את זה בחשבון…

בהצלחה

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. הדיונים הסתיימו. ועתה הזמן לסיכומים. התנצלות איננה סבירה בנסיבות הענין. הן בשל העובדה שמדובר בעובדות שהיו כנגד עיניו והוא התחמק מן הענין אף שהוא עצמו קשור למעשה התרמית, והן בשל העובדה שהזדמנות מקרית לפגוש בו איננה "קיימת". והתנצלות בסיכומים עלולה לפגום באמת