מי יהיה משיח צדקנו

שאלה:

לרב שלום,
מהי הסברה של הרב לגבי הרב ניר בן ארצי?
האם הוא אכן המשיח?
תודה רבה.

תשובה:

שטויות והבלים לגמרי לגמרי… אני בטוח שהמשיח יהיה תלמיד חכם וגם יהודי בר דעת…

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. מי אמר שהוא משיח. וסליחה כבוד הרב. מי אמר שהוא לא תלמיד חכם ובר דעת.??? (אני לא אומר שהוא המשיח אבל מתוך התשובה משמע שהוא לא כך. מהיכי תיתי?)

  2. די במה שאמרתי, אינני רוצה לפרט… אני בטוח שכיון שאתה כן בר דעת תוכל להבין מבין נימת הדברים מה דעתי החריפה גם אם התבטאתי בעדינות יחסית…