לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

משוב על סוכן

שאלה:

שלום רב
רצינו לקנות סורגים והזמנו סוכן (לא יודע אם הוא שתו"מ אבל היה לו כיפה סרוגה על הראש) מהחברה והיינו מאד בלחץ והוא הרגיש את זה והציע לנו מחיר גבוה במאה שקל למ"ר ממחיר המקובל של חברה זו, וכשהתקשרתי איליו למה מחיר גבוה הוא המציא תירוץ שעשינו מנעול יותר מהרגיל מה שהתברר כשקר.
וכשביקשו משוב על הסוכן כתבתי להם שהרגשתי שניצל אותנו וכו' האם עברתי בזה על איסור לה"ר ח"ו?
אם כן איך אני מתקן את זה?

תשובה:

אם מדובר בסוכן של החברה, שמחוייב למחירי החברה, והוא פשוט עשה עליכם סיבוב ולקח מאה שקלים נוספים, ודאיחובה ליידע את מנהלי החברה שלא ימשיך לגנוב ולהונות אנשים אחרים, רק צריך להיות בטוחים שאכן הוא נהג שלא כדין ואין משהו מיוחד במה שהזמנתם כפי שטען. במקביל לפי דעתי ניתן לבקש החזר מהחברה.