למה היהודים עולים להר הבית? אסור להם!

שאלה:

למה אני רואה יהודים מעצבנים פלסטינים בהר הבית? אסור להם בכלל לעלות לשם המקום הזה הוא שטח מוסלמי הוא מסגד! שיכבדו את המקום הזה ושיפסיקו לעצבן אותם.

אין בית מקדש כבר 3000 שנה והמבנה הזה עומד בערך 1000 שנה! 1000 שנה הם שם, תניחו להם, לכם יש את הקיר המתפורר אז תתפללו לקיר המתפורר

למה יהודים חייבים להפריע להם?? הרי בית המקדש לא ייבנה וגם אם הוא ייבנה זה רק כשהמשיח יגיע ואני לא רואה את זה קורה בקרוב או בכלל.

ככה שבאמת צריך להניח להם ולא לעלות להר הבית, זה של המוסלמים והפלסטינים!

כמו כן הרבנים אומרים שאסור לעלות בכלל שהם לא ראויים, שיהודים טמאים והם לא נחשבים מספיק לעלות להר הבית! אז על מה הם נלחמים? על מבנה שלא קיים עוד? על לעצבן את הערבים?? באמת אני לא מבין!

תחכו למשיח שיואיל בטובו להגיע ואז תעלו, אבל כל עוד הוא לא כאן תניחו למקום הזה, אין סיבה שנעצבן אותם, אנחנו רוצים שקט!

תשובה:

אתה מתייחס לכל הנושא בצורה מאוד שטחית כמובן… הרי יש כאן נושא עקרוני לגבי המקום המקודש ביותר לעם היהודי, נכון הדבר שהוראת גדולי הדורות שלא לעלות לשם שמא יכנסו למקום שאסור להכנס, אבל לא הבנתי את יללה שטויות תניחו להם הם כבר 1000 שנה… זה הבלים, כמו כן לא הבנתי מנין ניצנצה בך הנבואה לומר שאתה לא רואה משיח בקרוב… על כל פנים על עצם הנושא כתבנו הרבה כאן באתר, ראה כאן.