תשובה על טהרת המשפחה

שאלה:

שלום כבוד הרב רציתי לשאול אם עברתי על עבירות של כרת כל השנה ולא שמרתי נידה עם בעלי מה עליי לעשות בשביל לתקן זאת עכשיו לפני כיפור? תודה

תשובה:

שלום,

קראתי את שאלתך הכואבת, זה מצב מצער וכואב עד מאוד, אבל אין דבר העומד בפני התשובה! אדם שמתחרט על העבר בכל ליבו, ועוזב את החטא ומקבל לעתיד בצורה מוחלטת להמנע מלחטוא, תשובתו מתקבלת, ואין אהוב יותר בשמים מבעל תשובה. עשו חושבים בענין זה ותקבלו על עצמכם את שמירת הטהרה ובעזרת ה' מובטח לכם שחטאתכם תכופר ותדעו רק חיים טובים שמחים ומאושרים.