מכון כושר מעורב

שאלה:

שלום
יש מכון כושר ברחוב שלי קרוב לבית שלי זה מעורב האם אפשר להרשם וללכת בזמן שאין הרבה אנשים? בלבוש כהלכה

תשובה:

אין ללכת למכון כושר מעורב, גם כשאת בלבוש מלא, עדיין התנועות וכו', זה לא מתאים לבת ישראל.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. אוי ואבוי. חדר כושר מעורב זה שיא הפריצות שיכולה להיות, ומיותר לפרט על התקלות שיוצאות מכאלה דברים, חוץ מהצניעות הבסיסית שאינה קיימת, כפי שציין הרב המשיב.

    היה צריך להבהיר לשואלת שזה לא בגדר "לא מתאים" אלא בגדר "יהרג ואל יעבור".