יחסי אישות

שאלה:

שלום וברכה
התחתנו לפני כחודש,
וגם אני וגם בעלי לא יצאנו מספיק ברורים, מה מותר לנו לחשוף מגופנו אחד לשני כמובן בזמן שאני לא נידה!
תודה מראש!

תשובה:

כשהאשה טהורה אין איסור לראות אחד את השני בכל חלקי הגוף, האיסור הוא רק לבעל להסתכל בערוות אשתו ממש. כמובן סתם במשך היום כשלא עומדים לפני קיום יחסים יש להמנע ממה שעלול לגרום לבעל לקישוי והוצאת זרע לבטלה או סתם הרהורים שלא מביאים לתכלית…

מזל טוב וחיים טובים ומאושרים!

הצטרף לדיון

8 תגובות

  1. סליחה על השאלה, מה זה ערוות אשתו ממש שאסור לה להחישף לבעל האם רק מלפניה ומאחוריה מותר?
    והאם לה מותר לראות אצל הבעל?

  2. האם זה נכון רק בביאה המביאה לידי הריון? אבל אם זה ביאה שהאישה היא עם אמצעי מניעה מותר לבעל לראות את אותו המקום?
    והאם זה נכון שהסיבה של חכמים היא רק מפני שלא תתגנה?