נפילת ספר תורה של קפסולה אחרת – קורונה

שאלה:

אם נפל ספר תורה בישיבה אך אני לומד ומתפלל בקפסולה שכרגע נמצאת בבניין אחר עם ספר תורה אחר, עלי לצום? יש לציין שהספר נפל על מדף מוגבה טפח או שנים מהקרקע שעליו המוציא ספר תורה עמד ועליו הספר נפל ויש לעיין אם זה רצפה מכיוון שעליו עומדים או שאין זו רצפה ממש.

תשובה:

שלום וברכה

כיון שאתה לא חלק מהם עכשיו לא מתפלל ולא לומד איתם, אין לך קשר למעשה מצער זה.

בשורות טובות.

הצטרף לדיון

4 תגובות

  1. קטונתי מלחלוק על דברי גדול שכמותו, רק מסברא היה נראה לי שבימה שקבועה בריצפה ומיועדת לדריכה היא ריצפה.