העברת ספר תורה לצורך בדיקה

שאלה:

שלום,
אני צריכה להעביר ספר תורה בין שתי ערים לצורך בדיקה. כיצד ניתן לעשות זאת? האם מספיק שרק אני אהיה ברכב? אילו הגבלות יש וממה להיזהר?
תודה

תשובה:

חשוב שהספר יהיה מונח בדרך כבוד, לכתחילה נהגו שיהיה אדם שיחזיק אותו כל הזמן בידיו כשהספר עטוף בטלית, ואם אי אפשר בשום אופן [?] אז שיהיה מושכב על הספסל האחורי עטוף בדרך כבוד ככל שאפשר, ולמנוע כל חשש נפילה!!

בהצלחה