הנאה מגופה של בתו הקטנה

שאלה:

האם יש איסור להביט על מקום הערווה של בתו התינוקת כאשר יש בזה צד הנאת יצר.

תשובה:

שלום רב,

אם זה גורם לו להרהורים ודאי שאסור. אבל כדאי לעבוד על עצמך להיות כאחד האדם שזה לא גורם לו כלום, ויוכל לטפל בבתו כמו כולם.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. אגב חשוב מאוד ונחוץ ביותר לטפל בזה בהקדם ובדחיפות ממדריגה ראשונה. אסור לתת לכאלו דברים להימשך. מעבר לפן ההילכתי של אסור/מותר. ראשית כל חבל שהוא יסבול אך הרבה מעבר לכך אין שום אפשרות לדעת מה ועד כמה הילדה קולטת שמשהו בזה לא בסדר ואיך זה ישפיע עליה. אם היא קצת יותר מאשר ילדה ממוצעת (ולעיתים גם אם היא קצת פחות תלוי בנסיבות, בגיל ובתדירות). יתכן בהחלט כי היא אמנם מבינה אך לא מספיק בשביל להתגונן וגם לא מסוגלת להביע רגשות אך אם חלילה עוד 10 שנים זה יפרוץ החוצה זה אסון בשבילה ועלול להיות אסון לכל המשפחה.