לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

צניעות בפאות

שאלה:

אני כלה ב"ה ומתכננת ללכת עם פאה לאחרי החתונה כפי שמקובל אצלינו, קיבלתי על עצמי בלי נדר לא לחרוג מהאורך הרצוי (שהוא קו הכתף) ובעז"ה כך אעשה.
שבוע שעבר הייתי אצל הפאנית והיא הציעה לי כל מיני סוגי תסרוקות שאפשר לעצב בהם את הפאה כדי שתהיה עדכנית למרות האורך הקצר מבין הצעותיה התחברתי מאד לאיסוף השער הקדמי אחורה וסגירה בקוקס, תסרוקת שהתחילה ללכת לאחרונה,
שאלתי היא האם מותר לעשות כך?
יש לי 2 נקודות שהפנו אותי לשאול
1. האם אין בכך מראה של שער אמיתי
2. האם זה לא פרוע ומושך את העין
אדגיש ואומר שענין אורך הפאה אכן קשור לנושא כי אני מחפשת להראות טוב אל אף האורך הקצר בעיני
תודה רבה!

תשובה:

שלום רב,

בהחלט את יכולה ללכת כרצונך, חשוב שהאישה תרגיש טוב עם עצמה ועם המראה שלה כל עוד זה צנוע. אם נשים צנועות הולכות עם סוג תסרוקת כזו, זה נחשב לצנוע.

בהצלחה