שכר לעובד שבוטל ברגע אחרון

שאלה:

מעסיק שקבע עבודה אם עובד זמני , והמעסיק זה אני לא יכלתי לעבוד באותו יום בגלל הילדים שעזרתי לאישה, מה הדין אני צריך לשלם לעובד שכר על היום הזה ? שהשכר שלו 300 שח ליום, הוא רצה לתבוע איתי בדין תורה וישר חששתי אולי זה גזל ושלמתי לו כמעט מלא, 200 שח על אותו יום , מה הדין כל כזה דבר תודה

תשובה:

שלום וברכה,

יש בזה פרטי דינים שונים. וצריך לבדוק כל דבר לגופו. א. אם היה קניין בין העובד למעביד [ששילם המעביד מקדמה, או שהעובד התחיל במלאכתו] לא ניתן לבטל את הפועל אלא אם היה אונס בלתי צפוי, אבל אם לא היה אונס, יש לשלם לו כמחיר של פועל בטל.

ב. אם לא היה קניין בין המעביד לעובד, והפועל לא התחיל במלאכתו, אין חובה לשלם לו עבור ביטול העבודה, גם במקרים שאסור לבטלו, אם ביטלו לא חייב לשלם לו כלל.

ג. אם לא היה קניין ולא תחילת מלאכה, אבל הפועל ביטל עבודה אחרת בגלל ההזמנה הנוכחית, חייב המעביד לשלם לו על ביטול העבודה כפועל בטל.

ד. המקרים הנ"ל אם המעביד נאנס [צריך לבחון היטב אם היה אונס] פטור המעביד מתשלום.

בהצלחה.

מקורות:

ראה שו"ע חו"מ סימן שלג.