זהירות מכתיבת צלב

שאלה:

שלום רב, אני כל הזמן נזהרת לא לצייר צלב (באופן מוגזם- כך שגם כשאני כותבת ועושה קווים וצורות, פלוסים וכדומה, אני ממש נזהרת שזה לא יראה כמו צלב!) זה תקין? או כיצד לפעול? אם אכן בטעות ציירתי צלב (אבל לא בכוונה תחילה, אלא בכוונה לצייר פלוס או משהו דומה)? תודה מראש וסליחה!

תשובה:

זה שטות והבל, סתם לחץ מיותר. אין לצייר צלב לשם עבודה זרה אבל מה שיוצא במקרה זה כלום.

שבוע טוב ומבורך.

הצטרף לדיון

תגובה 1