להשתמש בחופשי חודשי של אח

שאלה:

שלום לכבוד הרב
האם מותר לשני אחים להשתמש באותו רב קו שהוא חופשי חודשי? שהרי אם לא ינצלו את ההטענה של הכרטיס הכסף יילך לאיבוד
תודנ

תשובה:

שלום וברכה,

חופשי חודשי מיועד לשימוש אישי, ולא ניתן להעברה, ואסור לשנות תנאי המכירה. ואם משתמש בזכאות של חבר עובר בגזל.

בהצלחה וגח"ט.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. אני לא יודע מה התנאים בארץ אבל באמריקה יש אפשרות לקנות כרטיס חופשי חודשי ולהשתמש בו כמה שאתה רוצה. האם זה אותו דבר?