הפסק טהרה שיחול ביום כיפור האם לדחות

שאלה:

שלום, לא מזמן התחתנתי ורוצה מאוד לשמור נידה. אך איני בקיאה כלכך בהלכות הכרוכות בכך. השאלה שלי היא כזו אני אמורה לעשות הפסק טהרה אחרי חמישה ימים וזה יוצא ביום כיפור האם ניתן לעשות או לחכות לצאת כיפור? ומבאיזה יום אני אמורה לטבול?

תשובה:

שלום רב ומזל טוב

הינך אמורה לעשות הפסק טהרה ביום כיפור מהשעה ארבע עד שש וחצי. וכן לעשות ביום ראשון וביום שבת בדיקה בבוקר. והטבילה תחול במוצאי שבת שבוע אח"כ.

אם הינך ובעלך רוצים ללמוד את ההלכות יש באפשרותי לקשר אותך עם אנשים מתאימים. ניתן לפנות למספר 0527124504

שנה טובה ובהצלחה