בשר שנתעלם מן העין

שאלה:

האם בבשר מבושל מותר שלא יהודי יסגור אותו במקרר בזמן שאין יהודי נמצא

תשובה:

שלום רב

לא הבנתי את השאלה. בלי קשר למקרר, אין להשאיר בשר שאינו סגור בשתי חותמות, כאשר יש רק גוי בנמצא והיהודי אינו רואה ואינו עומד להכנס בכל רגע שאז הגוי חושש להחליף.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. השאלה האם נשאר בשר בחדר אוכל בזמן שמגישים אוכל יש יהודי וזה בבניין אחר והאינו יהודי מביא אותו למטבח המרכזי ואז אין יהודי האם יש בזה חשש בשר שנתעלם מן העין