טבילה במוצאי שבת – זמן הרחיצה

אשתי צריכה ללכת במוצאי שבת למקווה והיא רוחצת ביום שישי האם חובה לרחוץ לאחר הפלג או אפשר לרחוץ קודם כיוון שקודם לכן הילדים לא בבית וכשהילדים יחזרו ויש בניהם כלה כחודש לפני החתונה יש חסרון בצניעות ובמילא הטבילה היא רק במוצאי שבת

תשובה:

שלום רב

היא יכולה לרחוץ קודם בזמן שהילדים לא בבית. העיקר לרחוץ במתינות, ולשים לב להמנע מדברים חוצצים, כמו בצק, או איפור חזק [רימל וכדומה]. במוצאי שבת יש להתקלח שוב במים חמים, ולסרק היטב את השיער ולעיין שאין חציצה.

בהצלחה

הצטרף לדיון

תגובה 1