גויה ויהודי ביחסי אישות

האם מותר לקיים יחסי אישות עם גויה שנמצאת בהליך גיןר, ידוע לי שאסור גם בין יהודי ויהודייה לפני הנישואין לקיים יחסי אישות, אבל האם ביחסי אישות עם גויה הנמצאת בהליך גיור היא תהיא קשורה אחרי ככלב בעולם הבא כמו שכתוב בספרים הקדושים, ואם כן האם כאשר היא תתגייר כהלכה הגזרה שבעולם הבא תתבטל? והאם יש תיקון בעולם הזה לקיום יחסי אישות עם גויה.?
תודה מראש

תשובה:

שלום רב,

כל האיסורים והעונשים תמיד נקבעים לפי הזמן והשעה של האיסור. כשם שאם אדם מקיים יחסי אישות עם פנויה ואח"כ מתחתן איתה, האיסור ועונש קיימים ללא כל קשר לעובדה שבסופו של דבר היא אשתו. כך גם עם גויה שהיא אח"כ מתגיירת. העובדה שהוא קיים יחסי אישות עם גויה, מה שכתוב בספרים אודותיו מתקיים בין אם היא התגיירה ובין אם לאו.