חילול שבת לצורך טיול

שלום כבוד הרב ,
לפני שנתיים עקב מצב רפואי נדרתי נדר לא לנסוע בשבת
עכשיו עשו לי הפתעה טיול מאורגן
וזה מצריך ממני לנסוע בשבת מכיוון שמחליפים בתי מלון ואין אפשרות שאני לא יצא לטיול ובצאת שבת יגיע למלון בכוחות עצמי.
ולבטל את הטיול אי אפשר הכסף שולם והטיול עוד שבוע.
מה אני יכולה לעשות
אבקש עזרה במהירות

תשובה:

לא הבנתי מה הכוונה הכסף שולם?! יהודים בכל הדורות היו מוכנים להפסיד את כל כספם על שמירת השבת, ואף מסרו נפש על כך כפשוטו!! חלילה לחלל שבת קודש בשביל טיול!! עשי מאמץ וקדשי שם שמים במעשייך! כל השומר את השבת השבת מגינה עליו מכל פגע ויראה רק שפע ברכה והצלחה כל הימים.

בהצלחה רבה.