עד כמה לחשוש מחציצה

שלום עליכם. באמת תודה שאתה רוצה לעזור אבל ניסיתי ובדקתי את כול טיפולי החרדות וזה לא זה. אים יש לך משהוא להציא אני ישמח. רק דבר אחרון כרגע אני עושה אותכם דעת תורה לנפקא מינה גדולה בחיי.בס"ד קודם אוהב אותכם תודה על כול העזרה עד כאן והודה אים תוכלו לענות לי תשובה מספקת. ואמיתית לו שאתם לו נותנים תשובות לו מספקות כי איך שמעתי פעם אנשים חכמים כותבים לך בקצת מילים הרבה מילים. אז אני צריך בהרבה מילים.;-). השאלה: שבאמת כאשר טבלתי שטפתי את עצמי היטב היטב כמה שעות ליפני.3שעות משהוא כזה. וליפני הטבילה הייתי כבר נקי מיכול אז עשיתי מיקלחת זריזה שטפתי את הכול אבל זריז כזה.עכשיו לאחרונה עולה לי שאלה ואים בשעות האלה יצא לך שוב ליכלוך בעין ולא נישטף ואז זה חצץ וכולי. אז באמת כאשר אני מיתבונן השאלה הזו נובעת מדימיון כי באמת לו זוכר מיזמן המיקלחת לו זוכר שחשבתי על כך כלל. לכן לו יודע אבל יש לך בראש ואים היה ליכלוך. אבל זה שאלה שאין עליה בסיס. אז מה עושים מצב כזה צריך לחזור ליטבול.? מה הדין בהלכה. אים נידה הייתה שואלת את זה מה הייתם עונים לה( כי כול מה שחוצץ בנידה חוצץ בגר)וכמובן מה אני ייעשה למעשה על פי ההלכה מצב כזה. הודה אים תענו לי.באמת כי מה שאתם אומרים לי זהוא אני עושה בפועל ולא מעניין אותי כלום. וקצת בהרחבה וגם אים תוכלו לומר מה אייתם עונים לנידה במצב כזה. וגם לי כן. תודה רבה.ה' יברך אותכם.

תשובה:

שלום רב

ברור שאין כל יסוד וסיבה לחשש כזה. עשית הרבה מעבר לנדרש בלי שום יחס, וברור שזה מאה אחוז בלי שום פקפוק, וזה מה שלכתחילה צריך לעשות, בתחילה מעיינים וחופפים בדקדקנות [שלוש שעות מוגזם ביותר, אבל שעה זה סביר], ואחר כך מקלחת זריזה וטובלים וכך עשו כל נשות גדולי ישראל בכל הדורות.

בהצלחה