טיול בחברה מעורבת מהעבודה

שלום כבוד הרב,

אני אדם דתי מסורתי שעובד בחברה שיש בה גם דתיים וגם חילוניים
מתוכנן טיול עם הפעלות לעובדים בקבוצות, לאחר מכן בחוף הים ארוחת צהריים, פינוקים טיפולים משחקים ועוד ( רשמו בגד ים לא חובה ובגדים להחלפה)
האם אפשרי להצטרף לטיול הנ"ל מה ההלכה אומרת על זה?

בברכה,
תשובה:

שלום רב

אינני יודע מה לענות לך, אני מניח שהאירוע לא יהיה בהפרדה… היחסים בין גברים לנשים בעבודה חייבים להיות עניניים בלבד, לא לבלות יחד ולא לצחוק סתם יחד, המדרון תלול ועלול להגיע לאיסורי תורה. גם הרהור עבירה הוא דבר חמור… אין מה לדבר עם תהיה שם שחייה, זה ודאי אסור באופן מעורב.

בהצלחה רבה ו…כל הכבוד!