השכרת דירה לפעוטון ומגורים כאחד

מעוניין להשכיר דירה שיהיה בה האפשרות גם למגורים וגם לפעוטון עד 10 ילדים אין לי בעיה כמשכיר שזה יהיה האם ישנם בחוזה סעיפים מיוחדים למקרה זה כגון ביטוח מיוחד שפוטר אותי מאחריות לילדים.

תשובה:

שלום רב,

תכניס סעיף בחוזה, שהשוכר אחראי שלא ייגרם נזק לילד בדירה ואינו רשאי להפעיל את הפעוטון אם הדירה לא בטוחה למטרה זו. כמו כן, במידה וח"ו יהיה נזק ותהיה תביעה כנגד המשכיר, השוכר מתחייב לפצות ולשלם כל מה שייפסק כנגד המשכיר.