איך חוזרים בתשובה?

שלום כבוד הרב
אני ואישתי לא שמרנו בעבר נידה,ותודה לאל עכשיו שומרים האם יש צורך בתיקון לזמנים שלא שמרנו?

תשובה:

שלום רב

זכיתם להיות בכלל "בעלי התשובה" שעליהם אמרו חכמים: "במקום שבעלי תשובה עומדים צדיקים גמורים אינם יכולים לעמוד"! התיקון הגדול ביותר הוא פשוט שתמשיכו בשמחה להתקדם הלאה, במצוות נוספות וחיזוקים אחרים, הקדוש ברוך הוא שמח עם הבית שלכם שמושתת על ערכים יהודיים קדושה וטהרה וזו התשובה והתיקון הגדולים ביותר. העיקר לקיים את המצוות בשמחה מתוך הכרה ואמונה שאנחנו שליחים טובים לה' יתברך!