טבילה לשם ברכה?

שלום לרב.
יש לי רצון לטבול ממש אני לא לפני חתונה אך בוודאות לא אגיע לידי פריצות.
האם זה מותר לי?
ואם כן יש שאמרו לי שזה מעכב זיווג האם זה נכון?אשמח לתשובה מהירה אני רוצה ללכת היום.
תודה רבה

תשובה:

שלום רב,

אין כל טעם לטבול. אני בטוח שבחורה יראת שמים ודאי לא תגיע לידי פריצות. אבל מאחר שאין כל ענין בכך, וזה לא מעכב כל זיווג אין כל צורך לטבול סתם כך. תקראי כמה פרקי תהילים, תקבלי על עצמך דבר שתוכלי לעמוד בו לאורך זמן, ובעז"ה הזיוויג יגיע מהר

הצטרף לדיון

תגובה 1

  1. לעצם השאלה עם כל הרצון הטוב לטבול ולהיות טהורה, אין דבר כזה "רוצה לטבול היום" אין כל משמעות לטבילה אם לא נעשה לפנ"כ הפסק טהרה וז' ימים של בדיקות ושמירה על כללי הנקיים כך שלא יצא כלום מהטבילה…