בגדי לבן בימי הנקיים

שלום רב. עשיתי הפסק טהרה ביום רבעי שעבר וביום שני השבוע היה לי כתם על תחתון כחול כהה. נכנסתי להתקלח ראיתי על הגוף טיפת מים שקופה אך לא בדיוק שקופה. לפני השקיעה הבדיקה היתה נקייה האם אני יכולה להמשיך לספור כי מחר אני צריכה לטבול חשוב לי מאוד לטבול בגלל בעיית שלום בית תודה מראש

תשובה:

שלום רב

הכתם על תחתון כהה אינו אוסר, אולם חשוב לדעת בשבעה נקיים חובה ללבוש תחתון לבן, וזהו כחלק מהליך הטהרה. את יכולה להמשיך את ההליך כרגיל אולם ללבוש לבן.

בהצלחה

הצטרף לדיון

3 תגובות

  1. זה כנראה דמיון, ההשתקפות של התאורה באמבטיה על מים עושה הרבה גוונים, ובכל מקרה טיפה קטנה ממטבע של שקל אין בה דיני כתמים.