לא תחמוד אשת רעך

לא תחמוד אשת רעך במקרה וחמד אך לא קרה מעבר כלום עם אותה אישה בעבר.. תוכננה פגישה בינו לבינה אבל חזר בתשובה וביטל את הכל ולא נפגש עימה ולא חטא בניאוף האם מהו העונש? והאם יכול לחזור בתשובה על זה?

תשובה:

שלום רב

התשובה מכפרת על הכל, יש להתחרט היטב על המעשה ולקבל לעתיד לשמור על דיסטנס מוחלט עם נשים, כפי הנהוג בקהל שומרי תורה ומצוות, ולהשתדל להמנע מראיות אסורות, וכך לא תבוא חלילה לידי חטא.

בהצלחה רבה ושבוע טוב.