סתימה קבועה הדורשת טיפול – חציצה

שלום רב,

יש לי סתימה קבועה בשן שאני מתכננת לטפל בה כי היא מלוכלכת ואני רוצה לדעת אם היא חוצצת? ואם לא אמצא רופא האם עלי לדחות את הטבילה?
(אני לא בטוחה אם צריך להחליף או שמספיק לשייף) לא קבעתי עדיין תור אבל זה משהו שנמצא בתוכניות תקופה ויכול להיות גם שתעבור תקופה ארוכה עד שאטפל בה. אבל הייתי שמחה כבר עכשיו אם זה לא היה קיים

תשובה:

שלום רב

סתימה קבועה אינה חציצה, קשה לי להאמין שיוציאו אותה בגלל צבעה, אולי טיפה ישייפו כמו שמנקים כל שן אצל שיננית, והליכלוך הזה הרי אינו חוצץ, מה גם שמדובר בתוכנית לא ממש מידית. אין בעיה לטבול כך.

בהצלחה