כתם מסופק על נייר קינוח

שלום
אני היום ביום ה26 מקבלת המחזור החודשי. הרגשתי צריבה באותו המקום ונגבתי עם מגבון . כשזרקתי אותוו לפח הוא נפל וראיתי כתם שנראה כמו דם. בעלי שאל רב והוא אמר שבגלל שהוא בגודל מסוים וכו' זה טהור. לפני שקבלתי את התשובה הנל בדקתי לאחר זמן מה שוב עם טישו וראיתי עוד מראה בצבע חום. זרקתי את הנייר לפח. ההשאלה אם אני נידה או לא. אשמח לקבלת תשובה בהקדם האפשרי.

תשובה:

שלום רב

לא, את לא נדה. מראה חום שאינו נראה כדם בכלל על מגבון חד פעמי יש לסמוך שאינו מטמא. על כתם על נייר קינוח או פד ראי הרבה תשובות במאגר השו"ת שלנו.