ניאוף

היי אבקש שוב תשובה ברורה כי פחות הבנתי
אני גבר נשוי שלאחרונה הייתי בעיסוי טנטרי זה בעצם עיסוי שגבר עושה לי שנינו ערומים העיסוי כולל מגע בכל הגוף כמובן גם באיבר המין מה שכן ללא חדירה ויצא זרע לבטלה
השאלה שלי היא האם זה נחשב משכב זכר? בשאלה הקודמת הגבתם ״לא תקרבו לגלות ערווה״ פחות הבנתי את התשובה אני רוצה באופן מדויק להבין האם זה צשכב זכר? והאם זה נחשב ניאוף כן או לא? אודה לעזרתכם!!!

תשובה:

שלום רב,

כתבתי שעברת על איסור חמור של הוצאת זרע לבטלה,

וכן איסור של "לא תקרבו לגלות ערוה" שזה איסור דאורייתא כמובן.

כמו כן עברת על איסור "לא תנאף" (ראה שו"ת אגרות משה אבה"ע ח"א סי' סח).

כמובן שהתשובה חייבת להיות בהתאם לחומרת האיסורים!

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. לא כתבתי שזה משכב זכר. כתבתי שאכן האיש עבר על איסור לא תקרבו ששייך גם באיסור משכב זכר. כמו ששייך לא תקרבו בשאר עריות כמובן גם באופן, שלא בא על ערוה.

    לגבי איסור לא תנאף, ציינתי מקור. נא עיין במקור.